DE OMGEVING

Slider

DE OMGEVING

 

Vakantievilla Rietburg 222 is zo gesitueerd dat u in alle rust kunt genieten van de natuurlijke omgeving maar ook de drukte van een stad op kunt zoeken.

Giethoorn

Heeft u zin om de drukte op te zoeken? Dan is het centrum van Giethoorn op loop- of vaarafstand in een paar minuten te bereiken. In het Venetië van het Noorden, zoals Giethoorn genoemd wordt (door de mooie waterwegen, vele bruggetjes en prachtige boerderijen) vindt u vele gezellige restaurants, terrasjes en barretjes. Ook zijn er sfeervolle leuke winkeltjes te vinden. Veel toeristen van verschillende nationaliteiten hebben de weg naar Giethoorn inmiddels gevonden.

Natuurliefhebbers

Ook voor de natuurliefhebber is Bodelaeke een uiterst geschikte plek om rust te zoeken. U kunt eindeloos zeilen en varen over de beide meren de Beulaker en de Belterweide. De meren van Friesland zijn goed per boot te bereiken. Daar het gebied aan de rand van de Weerribben ligt, is het overbodig te melden dat er een grote diversiteit aan flora en fauna te vinden is. Vele soorten vissen, water- en landvogels, prachtige landschappen en bloemen zijn in de directe omgeving op wandel- of vaarafstand van de villa te vinden. De omgeving van de vakantievilla leent zich prima voor een prachtige wandeling of fietstocht.

De omgeving

In de nabije omgeving is er veel te beleven. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Giethoorn, waarbij het Edelstenenmuseum De Oude Aarde een aanrader is.
  • De pittoreske kleinere stadjes aan het water, zoals Vollenhoven, Blokzijl, Zwartsluis, Hasselt en natuurlijk Staphorst.
  • De oude Hanzesteden Zwolle of Kampen.
  • De prachtige 18 holes golfbaan in Havelte.
  • Attractiepark Slagharen is een ‘must’ voor kinderen.
  • Attractiepark Walibi is met de auto goed te bereiken!